Procurorii din Pitești au declinat către Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București dosarul penal în care se fac cercetări în legătură cu accidentul auto în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

UPDATE

Procurorul general Gabriela Scutea a dispus ca dosarul penal în care se fac cercetări în legătură cu accidentul auto în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, să fie preluat de Secția Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General, informează Agerpres.

nițial, dosarul a fost deschis de procurorii din Pitești, care l-au trimis joi la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București, iar în aceeași zi cauza a fost preluată de Secția Parchetelor Militare, din dispoziția procurorului general Gabriela Scutea.

+++

Parchetul Militar a preluat acest dosar, deoarece șoferul care conducea mașina în care se afla ministrul Bode este angajat al Serviciului de Protecție și Pază, relatează Agerpres.

Autovehiculul în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicat duminică într-un accident rutier pe DN7, în zona localității Drăganul, din județul Argeș.

Din primele cercetări, autoturismul în care se afla ministrul a intrat pe contrasens și a lovit un alt vehicul care circula regulamentar.