Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță că Poliția și Parchetul au descins joi dimineață la centrul de vaccinare Neghiniță din cauza suspiciunilor de eliberare a unor certificate false.

"Începând de azi centrul de vaccinare Neghiniță se închide temporar. Deși în contextul actual e nevoie ca de aer de fiecare centru, suntem forțați să întrerupem activitatea pentru o perioadă. Parchetul, împreună cu Poliția, au descins azi la prima oră pentru a ridica probele de la fața locului", a scris Radu Mihaiu pe pagina lui de Facebook.

Edilul mai spune că acest centru a ridicat o serie de suspiciuni privind certificate false și a alertat imediat autoritățile abilitate, iar joi s-a confirmat că astfel de cazuri s-au repetat.

"Voi dispune schimbarea în integralitate a personalului din această locație. Până când procurorii nu vor finaliza cercetările nu putem risca să mai colaborăm cu nimeni de acolo. Vom schimba întreaga echipă. Iar în cel mai scurt timp vom reporni activitatea în centrul Neghiniță. Fiindcă e mare nevoie de imunizare în aceste zile", a mai adăugat primarul de sector.

Toate persoanele programate le centrul de vaccinare închis acum vor fi redirecționate către celelalte centre.

"La Cora Pantelimon am suplimentat cu un nou flux. La Piața Obor vom porni zilele acestea încă două fluxuri. Și suntem în fază avansată pentru deschiderea unui nou centru la Mega Mall", a conchis Radu Mihaiu.

O persoană a fost reținută în acest dosar, a anunțat joi seara Primăria Capitalei.