Procesul în care Liviu Dragnea e acuzat de instigare la abuz în serviciu și la fals intelectual în legătură cu angajarea a două membre de partid la DGASPC Teleorman va fi reluat de la început,potrivit unei decizii luată marți de ICCJ, scrie Agerpres.

Decizia a fost luată ca urmare a faptului că judecătoarea Ana Maria Dascălu nu mai face parte din complet , întrucât s-a pensionat.

O decizie similară a fost luată în cursul dimineții de marți și în dosarul în care este judecat liderul Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual.
Alături de el va lua loc în boxa acuzaților și fosta lui soție, Bombonica Prodana, acuzată de abuz în serviciu.

Conform procurorilor, "în perioada iulie 2006 – 2013, inculpata Floarea Alesu, la instigarea lui Liviu Dragnea, la acea vreme președinte al Consiliului Județean Teleorman, respectiv președinte al organizației județene a unui partid politic, cu încălcarea atribuțiilor de serviciu, a dispus în mod ilegal menținerea în funcții și implicit plata drepturilor salariale pentru inculpatele Adriana Botorogeanu și Anisa Stoica, angajate în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman".