Procurorul general al României, Augustin Lazăr, susține că Dan Condrea nu a fost victima unui omor și că există suspiciuni că s-ar fi sinucis. O expertiză tehnică criminalistică este în curs de desfășurare.

„Nu e vorba de niciun omor, există o suspiciune că, într-adevăr, ar fi o sinucidere, însă urmează a se clarifica după administrarea probațiunii, după circumstanțele în care s-au întâmplat lucrurile, modul în care a circulat persoana respectivă pe șosea, de mai multe ori, în zona aceea", a declarat procurorul general Augustin Lazăr.

Acesta a mai spus că o expertiză tehnică este în desfășurare, expertiză ce urmează să clarifice modul în care s-a produs accidentul, circumstanțele.

Procurorii spun că testele ADN îl indică pe Dan Condrea ca fiind cel care a decedat în accidentul rutier din Buftea pe 22 mai.

Mașina a fost surprinsă de o cameră de luat vederi stradală și, în mod ciudat, în 67 de minute a făcut nu mai puțin de 13 deplasări între Buftea și Corbeanca.

„Autoturismul implicat în accident a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur și retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca”, arată procurorii într-un comunicat.

„Dan Condrea a murit din cauza leziunilor traumatice puternice, cordul era normal, nu a existat nicio suferință să ne ducă cu gândul la un infarct sau altă boală care să-i pună viața în pericol”, a spus directorul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, Bogdan Mălinescu.

Accidentul s-a petrecut pe o porțiune de drum drept dintre Buftea și Corbeanca. Pentru că era complet desfigurată, persoana găsită decedată a fost identificată după haine drept patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, de către soția acestuia, dar și după actele găsite în mașină și după autoturismul pe care îl conducea și care i-a aparținut tatălui lui Condrea.