Procurorul-șef al DNA, Crin Bologa, a susținut joi că în dosarul Tel Drum, în care este cercetat fostul lider al PSD Liviu Dragnea, nu s-a putut lucra pe perioada stării de urgență.

"În dosarul Tel Drum nu s-a putut lucra în această perioadă, fiindcă urmărirea penală a fost suspendată prin decretele președintelui privind instalarea stării de urgență. Nu mai dăm un termen limită (pentru finalizarea dosarului - n.r.). Am stat de vorbă cu doamna procuror, lucrează la această cauză”, a declarat Crin Bologa, în cadrul unei conferințe de presă online.

”Ne-am gândit la toate posibilitățile pentru urgentarea acestui dosar. La DNA sunt foarte multe dosare vechi, de ordinul sutelor. În toate aceste dosare, noi ne preocupăm și facem tot posibilul pentru a urgenta finalizarea urmăririi penale", a mai spus șeful DNA.

DNA a anunțat în 2017 că Liviu Dragnea este urmărit penal în dosarul Tel Drum, pentru constituire de grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni referitoare la fraudare de fonduri, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Dosarul a fost constituit pe baza unei sesizări a OLAF.