Procurorul-șef interimar al DNA, Călin Nistor, a declarat marți că, până la sfârșitul acestui an, va fi dată o soluție în dosarul Tel Drum, în care este urmărit penal fostul lider al PSD Liviu Dragnea.

"Săptămâna trecută, s-a pronunțat Tribunalul Teleorman. A fost respinsă acea cerere de confirmare a redeschiderii urmăririi penale. Am discutat cu procurorul de caz și șeful de secție. Sper că într-un termen rezonabil să fie dată o soluție în acel dosar. Până la sfârșitul anului, sigur se va da o soluție. Sper să fie soluționat cu o soluție legală", a declarat Călin Nistor.

DNA a anunțat pe 13 noiembrie 2017 că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituire de grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârșite în dosarul Tel Drum.

Procurorii anticorupție precizau atunci că prejudiciul estimat la acel moment, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene (2 infracțiuni) și abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite (2 infracțiuni) este de 127.547.366,34 lei.