Bărbatul din Teleorman spune că are dovezi că firma Tel Drum aparține liderului PSD. Tot el a făcut denunț la DNA și în dosarul „Referendumul”, în care Liviu Dragnea a primit o pedeapsă de doi ani cu suspendare.

Romică Părpălea, din comuna Bragadiru, județul Teleorman, susține că a fost vicepreședintele PSD Teleorman și că îl cunoaște foarte bine pe Liviu Dragnea din vremea când acesta era președintele Consiliului Județean Teleorman, conform TVR.

Părpălea spune că a depus o plângere penală la DNA împotriva lui Liviu Dragnea și împotriva Tel Drum în luna iulie 2017 și spune că are probe cu care să dovedească că firma Tel Drum îi aparține lui Liviu Dragnea.

„Tel Drum a girat cu toate proprietățile mobile și imobile pentru creditele pe care le-a făcut fiul domnului Dragnea. Acum vă întreb omenește: Ce legătură ar fi între Tel Drum, Dragnea și fiul dumnealui? Pe dumneavoastră vă poate gira la un credit o societate care nu vă cunoaște? În momentul în care ai girat cu toate bunurile mobile și imobile, înseamnă că acele bunuri sunt ale tale. A mers la o bancă și au făcut foarte multe împrumuturi. Se laudă domnul Dragnea că băiatul dumnealui la vârsta de 28 de ani este foarte deștept și a făcut foarte multe afaceri. Unde putea să facă afaceri? În Teleorman? Când e sărăcie lucie, e ultimul județ din România la 85 de kilometri de capitala României”, a declarat Părpălea.

Același Romică Părpălea a fost denunțător și în Dosarul Referendumului, în care Liviu Dragnea a primit o condamnare cu suspendare, mai precizează TVR.

„În privința privatizării Tel Drum, după ce Consiliul Judeșean a făcut investiții foarte mari, dl Dragnea, printr-o semnătură simplă, ca președinte al Consiliului Județean, a oferit această societate puternică unui apropiat care era președinte executiv la PSD, care eu am colaborat cu el foarte bine. (...) PNL nu a avut curajul să-i facă o plângere penală domnului Dragnea. Și atunci a făcut o plângere penală pe numele unui mort din Turnu Măgurele”, a declarat pentru TVR Romică Părpălea.