Pentru cea mai mare parte a componenței contingentului tenisistic activ, aventura de la Antipozi va fi mult timp asociată cu elementul nemaiîntâlnitului.
Săptămânile de așteptare s-au scurs cu o mare greutate, aparent neechivalată măcar în memoria recentă a sportului de la fileu, însă răsplata pentru pasionații săi se arată a fi pe măsura speranțelor afișate.
Indiferent de gradul stricteții ilustrat pentru ca stagiunea tenisistică să își aibă lansarea informală în Australia, detaliile survenite din perspectiva sanitară puteau interveni în oricare clipă.
Un caz pozitiv în cadrul personalului hotelului cu rol de carantinare, a impus decizia amânării tuturor evenimentelor de joi, în bula instituită la Melbourne, din partea comitetul organizatoric al competițiilor premergătoare, anunță AFP.
Pentru reprezentarea tricoloră în tenis, activitatea în zona antipozilor este una foarte intensă. În toate cele trei turnee ce compun Melbourne Summer Series, prezența românească pe tablou este consistentă.
Autoritățile din Australia au decis să reinstituie carantina pentru cei circa 5 milioane de locuitori din Melbourne după o creștere rapidă a cazurilor de COVID-19 în zonă. Frontiera între cele mai populate state australiene va fi închisă.
Nu există dovezi științifice care să ateste faptul că noul coronavirus a fost fabricat de om, susține Anthony Fauci, directorul Institutului național pentru boli alergice și infecțioase din SUA. El îi contrazice pe Donald Trump și pe Mike Pompeo.
Sextuplul campion mondial Lewis Hamilton (Mercedes) s-a declarat șocat că Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, prima etapă a sezonului 2020, se desfășoară, în timp ce coronavirusul se răspândește tot mai mult în lume, informează motorsport.com.
Din motive ostensibile, schimburile economice ale României cu Japonia, precedente celui de-al Doilea Război Mondial au fost ignorate de istorici, până în ultimul deceniu al veacului trecut, scrie dr Radu Șerban.
Cât de digitale vor fi investițiile în agricultură și în dezvoltarea rurală în ultimii ani? O înrebare la care condițiile pandemiei par să forțeze acțiunea urgentă. O întrebare la care Comisia Europeană răspunde și prin finanțări concrete.