Încă o persoană victimă a incendiului din club Colectiv a decedat duminică. Acesta era internat într-un spital din Austria. Numărul deceselor a ajuns la 60.

O persoană victimă în incendiul din clubul Colectiv a decedat duminică. Numărul deceselor a ajuns, duminică, la 60, după ce vineri și sâmbătă s-au mai înregistrat două decese.

Ultima persoană care a murit se afla internată într-un spital din Austria.

Peste 150 de persoane au fost internate în spitalele din România, iar 39 au fost transportate și internate în spitale din străinătate.

Aproape toți membrii trupei Goodbye to Gravity, care a susținut concertul în noaptea tragediei în Clubul Colectiv, au decedat în urma incendiului provocat de artificii.

Procurorii au început verificările în urma tragediei și mai multe persoane au fost arestate preventiv. Printre aceștia se află și fostul primar al Sectorului 4 București, Cristian Popescu Piedone, eliberat însă după patru zile, la fel ca și două angajate ale Primăriei.

Doi angajați ISU, care au controlat clubul înainte de incendiu, au porimit și ei mandate de arestare. Antonina Radu și Petrică George Matei nu și-ar fi îndeplinit obligațiile de serviciu și au închis ochii la faptul că nu exista autorizație ISU la Club Colectiv.

Și patronii clubului, Alin Anastasescu, Paul Gancea și Costin Mincu, au fost arestați preventiv.