UPDATE 13.11 / 14:05 O tânără rănită în urma incendiului de la clubul Colectiv a decedat, vineri, în Germania, numărul total al victimelor ajungând la 55.

UPDATE 13.11/14:10 Loredana Dărescu, în vârstă de 29 de ani, a fost transferată, marți, la un spital din Germania.
 
UPDATE 12.11/18:11 Tânărul care a decedat - Claudiu Bogdan Istrate (22 de ani) - era internat în stare gravă, intubat, având arsuri pe corp și arsuri de căi respiratorii, potrivit unor surse medicale citate de Mediafax.
 
Joi dimineață, alte două persoane au decedat.
 
Conform unor surse medicale citate de Mediafax, una dintre cele două persoane este Mădălina Strugaru, prietena solistului Goodbye to Gravity, Andrei Găluț. Acesta a fost transferat, în 7 noiembrie, într-un spital din orașul olandez Beverwijk.
 
UPDATE 11.11 / 21.00 Basistul trupei Goodbye to Gravity, Alexandru Pascu, a decedat miercuri, la scurt timp după ce a fost transferat într-un spital din Franța. Tot miercuri au decedat alte două victime internate într-un spital din Marea Britanie. 
 
UPDATE 10.11 / 23.15 Încă un rănit din incendiul de la clubul Colectiv a murit, marți noapte, după ce fusese transferat în Marea Britanie, la Liverpool, bilanțul tragediei ajungând astfel la 49 de persoane.
 
Tânărul avea arsuri pe 60% din suprafața corpului și a făcut complicații renale și digestive, transmite sursa citată.

Victima, care se afla în comă indusă, a decedat în această seară într-un spital din Liverpool, unde fusese adusă recent din țară, anunță Hotnews.ro, citând Realitatea TV.
 
UPDATE 09.11 / 19:42 Luni alte două persoane au murit: jurnalista Teodora Maftei, care fusese transferată în Israel, și unul dintre pacienții de la Spitalul de Arși, bilanțul tragediei din Colectiv ridicându-se la 47 de morți.
 
UPDATE 09.11/10:47 O pacientă a murit după ce a fost transferată în Israel, anunță Digi 24. Potrivit Mediafax, este vorba de jurnalista și fotografa Teodora Maftei. Aceasta a murit la clinica din Israel, unde a fost transferată săptămâna trecută,

 

UPDATE 08.11 / 09:00 Două persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv au murit, duminică dimineață, la Spitalul Floreasca, una dintre acestea fiind un cetățean turc, potrivit Mediafax.

Ioan Lascăr, șeful Clinicii de chirurgie plastică din Spitalul Floreasca, a declarat că persoanele respective au decedat din cauză că le-au cedat plămânii. Aceasta a fost cauza morții și în cazul celorlalți doi pacienți decedați la această unitate medicală în cursul zilei de sâmbătă.

UPDATE 07.11 / 20:45 Încă două persoane au decedat, la spitalele Floreasca și Bagdasar, anunță Digi 24. Numărul deceselor se ridică astfel la 41 în urma incendiului din Club Colectiv. 

UPDATE 07.11 / 15:14

Un alt pacient a murit la Spitalul de Arși din București, relatează Digi24. 

UPDATE 07.11 / 12.00 

 
Potrivit Digi24, încă o persoană rănită în incendiul din Colectiv și-a pierdut astăzi viața - la Spitalul Floreasca. Alte două persoane dintre cele transportate în Olanda au murit: un român și un italian. Mai rămân internate în spital 107 persoane, dintre acestea 48 în stare gravă și 4 în stare critică.
 
UPDATE 07.11 / 10:30
 
Alți trei răniți și-au pierdut viața în această dimineață, ei aflându-se în stare foarte gravă. Medicii spun că erau în stare critică. Ei aveau arsuri pe o suprafață foarte mare a corpului, iar arsurile căilor respiratorii au agravat starea acestora de sănătate.
 
Digi24 mai arată că 16 dintre răniții cu arsuri grave în urma incendiului de la clubul Colectiv vor ajunge în câteva ore la spitale din Rotterdam și Bruxelles.
 
Sunt transportați cu două aeronave ale Ministerului Apărării care au decolat de la București în această dimineață. Este vorba despre pacienți stabili, explică specialiștii. Medicii turci, veniți în România să-i ajute pe doctorii noștri, spun că cei aflați în stare gravă nu puteau fi transportați.