De la celebra formulare "Fabrica de AVION de la Craiova" la "ne-am trimis in Mediterana JUMATATE din flota"... romanii au mereu umor. Anuntul presedintelui Basescu ca Romania va participa la actiunile Coalitiei din Libia si prin trimiterea fregatei "Regele Ferdinand" in Mediterana i-a determinat pe multi cititori sa abordeze cu umor situatia. va prezentam mai jos cele mia haioase comentarii

Nenea [anonim]

adica noi am trimis juma' de flota in Marea Mediterana?

 

aurentiu78 [utilizator] i-a raspuns lui Nenea

o treime, ai uitat de Marasesti...asta daca nu iei in calcul si cele patru lolvete...

Da' Marasesti cand ajungea acolo trebuia sa realimenteze..:p

dorin_aem [utilizator]

Mai in gluma mai serios : Doamne fereste sa nu fie scufundata. Ramane fara flota :))

 

Gheo doe [anonim]

Ca tot comentam mai devreme... O avea RCA si casco.... Nu de altceva dar daca se scufunda macar sa se aleaga cu ceva statul roman. Fiare vechi....

 

or.SwenToh [utilizator]

Nu ar fi fabulos sa fie capturata de piratii somalezi? :)

 

dabu [utilizator] i-a raspuns lui barbidoc

Chiar asa - cum adica amiral pentru doua vapoare?:))

 

irgilius74 [utilizator] i-a raspuns lui barbidoc

... nu va dati seama ce ar fi insemnat sa mai si lansam cateva zeci de Tomahawk-uri? (x 1,5 MILIOANE dolari /bucata). Pai se inzecea costul "expeditiei". Norocul nostru ca am fost saraci si nu le-am dotat. :)

Mishuk [utilizator]

30 de zile pana ajunge acolo?... pana atunci se termina razboiul.. Iar sa se intoarca inapoi nu are sens.. mai bine ramane acolo ca daca se intoarce..se mai ia 10% din salar sa compenseze combustibilul...

lc [anonim]

Bine ca ajunge acolo abia peste 30 de zile ca altfel ar fi bagat-o americanii in Forta de Reactie Rapida:)

 

alham gidac [anonim]

Stire de ultima ora: Romania participa la actiunile din Libia cu o frecata puternica. Se pare ca razboiul va inceta odata ce frecata noastra va fi zarita de libieni. Acestia vor muri de ras...

 

Jacob [anonim]

pe fregata sunt zeci de metri cubi de borduri si marmura! De asemenea se pot gasi si baloti de pantofi cu tocuri, galeti cu simbolul frunzei turistice, banci pentru parcuri si costume de scafandru cu sigla CFR. La bord se afla o echipa de dezvoltatori care vor construi TzuNaMi Residence Garden la preturi de criza 2000 de euro m2, cu vedere deosebita la mare. Vanghelie va sosi peste 1 saptamana pentru a organiza un gratar si o bere pentru sinistratii care este, nea Nelu va da sfaturi despre ancorarea(ca sa vezi) in meandrele concretului ,iar domnu' Dan va filma un reportaj printre cadavrele plutitoare. Gigi va tine o prelegere conferentiara despre cat de radioactiva era bomba lui Dodel , Borcea va intra panicat in direct ingrijorat de faptul ca avand mai mult fier in el ar putea fi afectat mai tare de radiatii.

Seara pe antena3 Mircea Badea face tractiuni la o bara de uraniu precizand ca este protejat de geaca de piele si ochelari. Cu o ora mai devreme , Gadea il suna pe dom' presedinte Geoana si ii marturiseste scarbit ca Basescu dupa ce a vandut toata flota , acum trimite si ultima mandrie nationala la japonezi.

O zi mai tarziu primarul Oprescu se ofera sa faca o autostrada suspendata peste toata japonia, pentru a mai aerisi traficul ca prea au lasat aia totul "balta".

La romanii au talent apare un grup de japonezi sinstrati rupti in dos care cer ajutor, dar Mihai Petre le da X pentru vulgaritate si lipsa de expresivitate.

Japonia isi revine in 2-3 luni de zile, reconstruiesc totul exact cum era inainte si le trimit romanilor o poza inramata cu Dobrogea pe care scriu "Capul sus si noi am trecut prin asta!"

 

Comentarii preluate de pe HotNews.ro si EurActiv.ro.

de I.B.