Președintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis că așteaptă ca ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, și ministrul Transporturilor, Lucian Șova, să ăși transmită demisiile de onoare. În replică, Stănescu spune că, dacă i se cere demisia, și-o dădea.

"CEx aștepată de la cei doi colegi demisiile de onoare", a spus Dragnea, întrebat dacă s-a decis sancționarea lui Paul Stănescu și a lui Lucian Șova pentru faptul că au fost remaniați, președintele Iohannis a refuzat să îi schimbe din funcții, iar ei nu au demisionat.

La scurt timp, vicpremierul și ministru al Dezvoltării, Paul Stănescu, a transmis că, dacă Dragnea sau Dăncilă i-ar fi reproșat ceva legat de activitatea la minister și i-ar fi cerut demisia, și-ar fi dat-o.

”Dacă, la ședința CExN de luni, 19 noiembrie, doamna prim-ministru sau președintele PSD mi-ar fi reproșat ceva legat de activitatea la minister și mi-ar fi cerut demisia, o făceam pentru că sunt un om de onoare și nu mă agăț de niciun scaun! Mai mult, înaintea ședinței, m-am întâlnit cu președintele Dragnea, care mi-a spus că nu-mi poate pune la îndoială competența ca ministru și nicio clipă nu mi-a cerut să fac un pas în spate! Ulterior, am fost umilit inutil și fără niciun argument, ceea ce mă face să nu intru în acest joc politicianist! Îmi voi face propria analiză și voi decide în consecință!”, a transmis Paul Stănescu printr-un comunicat de presă.