Liderul PSD, Liviu Dragnea, consideră că președintele Klaus Iohannis este un om panicat și nervos, pentru că "vede cum se destramă sistemul odios care l-a protejat".

"Vreau să comentez reacţia preşedintelui Iohannis de marţi. Eu am văzut, ca mulţi alţii, un om în panică, foarte nervos şi iritat, dar în panică. Şi este firesc pentru că, de fapt, vedem un preşedinte care este panicat pentru că vede cum se destramă sistemul odios care l-a protejat şi încearcă să-l mai protejeze în continuare. Domnul Iohannis vede cum se strânge funia în jurul parului şi se gândeşte serios că poate veni momentul când poate să dea socoteală la numeroasele ilegalităţi pe care le-a săvârşit de-a lungul anilor", a spus Liviu Dragnea. 

Dragnea mai spune Iohannis "a pus placa cu infractorul", la fel cum făcea, în trecut, fosta șefă a DNA, Laura Coduța Kovesi.

"Preşedintele României nu este un om obişnuit, este cea mai înaltă funcţie din statul român. Nu a putut, nu a vrut să răspundă, în schimb a pus placa cu <<infractorul>>. În trecut mai era cineva care folosea placa cu infractorul sau cu penalii: Kovesi (...). Dacă foloseşte atât de mult şi începe să folosească atât de mult cuvântul <<infractor>> şi <<infractori>> poate să devină periculos pentru un om care, dovedit de instanţele din România, a comis infracţiuni", a mai explicat liderul PSD.

Liviu Dragnea a mai promis că luni va aduce noi valize la Parlament.