Liderul PSD, Liviu Dragnea, consideră că președintele Klaus Iohannis este un om panicat și nervos, pentru că "vede cum se destramă sistemul odios care l-a protejat".

"Vreau să comentez reacția președintelui Iohannis de marți. Eu am văzut, ca mulți alții, un om în panică, foarte nervos și iritat, dar în panică. Și este firesc pentru că, de fapt, vedem un președinte care este panicat pentru că vede cum se destramă sistemul odios care l-a protejat și încearcă să-l mai protejeze în continuare. Domnul Iohannis vede cum se strânge funia în jurul parului și se gândește serios că poate veni momentul când poate să dea socoteală la numeroasele ilegalități pe care le-a săvârșit de-a lungul anilor", a spus Liviu Dragnea. 

Dragnea mai spune Iohannis "a pus placa cu infractorul", la fel cum făcea, în trecut, fosta șefă a DNA, Laura Coduța Kovesi.

"Președintele României nu este un om obișnuit, este cea mai înaltă funcție din statul român. Nu a putut, nu a vrut să răspundă, în schimb a pus placa cu <<infractorul>>. În trecut mai era cineva care folosea placa cu infractorul sau cu penalii: Kovesi (...). Dacă folosește atât de mult și începe să folosească atât de mult cuvântul <<infractor>> și <<infractori>> poate să devină periculos pentru un om care, dovedit de instanțele din România, a comis infracțiuni", a mai explicat liderul PSD.

Liviu Dragnea a mai promis că luni va aduce noi valize la Parlament.