Administrația Prezidențială pune la dispoziția Teatrului Nottara sala de spectacole a Palatului Cotroceni, după ce conducerea instituției a suspendat pe termen nedefinit spectacolele din clădirea de pe Bd. Magheru,ce prezintă un risc seismic ridicat.

Propunerea a fost făcută în cadrul unei întâlniri între reprezentanți ai Administrației Prezidențiale și directorul Teatrului Nottara, Marinela Țepuș.

Dialogul de miercuri de la Palatul Cotroceni a avut loc ”pe fondul suspendării, pe termen nedefinit, de către conducerea Teatrului Nottara a tuturor spectacolelor și evenimentelor programate în sălile situate în clădirea de pe Bd. Magheru, nr. 20, sector 1, București”, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Sala de spectacole a Palatului Cotroceni va fi pusă la dispoziția Teatrului Nottara începând cu 5 decembrie, în condițiile convenite printr-un protocol încheiat între cele două părți.

”Administrația Prezidențială și-a manifestat disponibilitatea de a găzdui spectacolele Teatrului Nottara, în acord cu posibilitățile sale, până la rezolvarea situației actuale”, se mai arată în comunicat. 

De luni, Teatrul Nottara și-a suspendat activitatea pe termen nedefinit, în urma promulgării de către președintele Klaus Iohannis a legii care prevede interzicerea desfășurării de activități în clădirile cu risc seismic ridicat, până la consolidarea acestora. (Detalii, aici)