Enrique Tarrio, liderul grupului de extremă dreapta american Proud Boys, a salutat asaltul asupra Capitoliului din Washington și a avertizat că există posibilitatea ca acțiuni similare să aibă loc asupra altor clădiri publice din SUA.

Într-o conversație telefonică cu The Wall Street Journal, Tarrio a afirmat că acest tip de acțiuni ''va continua să aibă loc'', dacă președintele ales Joe Biden și Partidul Democrat nu ascultă acea parte a populației care are îndoieli cu privire la legitimitatea ultimului scrutin prezidențial din țară, din 3 noiembrie, relatează Agerpres.

''Fie că este vorba despre Capitoliul de astăzi (o referire la protestele violente de miercuri din Washington - n.r.), fie că este vorba despre un capitoliu statal mâine sau de orice altă clădire guvernamentală, probabil că vor mai fi'' proteste, a declarat Enrique Tarrio.

''Mândru de băieții mei și de țara mea'', a comentat online Tarrio, într-un joc de cuvinte legat de numele grupului de extrema dreaptă pe care îl conduce, Proud Boys. ''Nu plecați'', a adăugat el.