Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că ceva i-a ucis acum trei ani pe oamenii din clubul Colectiv, iar lui încă nu îi este clar ce s-a întâmplat în acea noapte.

"Ceva i-a ucis. Nu vreau să răscolesc durerea familiilor acelor copii, dar nu cred că lucrurile sunt limpezi, adică nu știu dacă pentru dumneavoastră sau pentru toată populația României ceea ce s-a întâmplat acolo este clar. M-ați întrebat (voi, jurnaliștii - n.r.) ce schimbări s-au făcut în sistem. La care sistem? (...) Pentru mine nu este clar ce s-a înâmplat acolo, poate nu am suficiente informații, poate multe lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau invenții, dar nu mi se pare că lucrurile sunt clare, dar atât. Poate sunt clare și nu îmi dau eu seama", a fost recația liderului PSD întrebat ce mesaj transmite victimelor din clubul Colectiv.

Întrebat dacă România ar putea face acum față mai bine decât acum trei ani unei crize ca cea de la Colectiv, Dragnea a spus: "Eu sper să nu mai avem așa ceva. Nicio țară din lume nu este pregătită pentru tragedii de genul ăla. Adică nu este pregătită în sensul de a-și dori asemenea tragedii. Eu sper să nu mai avem așa ceva și dacă se va întâmpla, sper să fim pregătiți".