Președintele PSD, Liviu Dragnea, a postat vineri, pe contul său de Facebook, o fotografie însoțită de mesajul "cu cifrele pe masă, viitorul arată bine", în care apare alături de șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, și alți lideri PSD.

Alături de Liviu Dragnea mai apar consilierul premierului, Darius Vâlcov, ministrul Economiei, Niculae Bădălău, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, și secretarul general al ALDE, deputatul Daniel Chițoiu, toți având pe masă mai multe hârtii.

Departamentul de comunicare al PSD nu a făcut, până la ora transmiterii acestei știri, niciun fel de precizare despre motivul întâlnirii acestora sau despre subiectul pe care l-au discutat.

De la finele anului trecut, Liviu Dragnea nu a mai avut nicio apariție publică, fiind plecat în concediu. Acesta și-a delegat și atribuțiile de președinte al Camerei, până la finalul lunii ianuarie, către vicepreședintele Florin Iordache.

Dragnea a lipsit atât de la ceremonia din 10 august de preluare oficială a Președinției Consiliului UE de către România, cât și de la evenimentele organizate cu prilejul a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române.