Daniela Ioana Niță, patroana firmei Golden Ideas Fireworks Artists, va fi audiată de procurorii Parchetului instanței supreme, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare, precizând că firma este cea care a livrat artificiile folosite în Colectiv.

Sursele citate spun că Daniela Ioana Niță, patroana firmei Golden Ideas Fireworks Artists, urmează să fie audiată de către procurorii Parchetului Înaltei Curți de Casație și Justiție, care au preluat dosarul penal privind incendiul din Colectiv, în care luni seară au fost reținuți pentru ucidere și vătămare corporală din culpă doi dintre patronii clubului, Alin Anastasescu și Paul Gancea.

Potrivit unor informații ale anchetatorilor, Golden Ideas Fireworks Artists din Bucuresti este firma care a asigurat artificiile pentru spectacolul pirotehnic din clubul Colectiv. Conform datelor de la Registrul Comertului, Daniela Ioana Nita, in varsta de 38 de ani, este actionarul majoritar al firmei Golden Ideas Fireworks Artists, cu 80% din actiuni, in timp ce Cristian Mihai Nita, in varsta de 31 de ani, are 20% din actiuni.

Potrivit informatiilor de pe site-ul firmei, aceasta furnizeaza servicii pirotehnice care includ focuri de artificii, programe pirotehnice de sol, inscrisuri pirotehnice si efecte de scena de toate tipurile. Firma are in portofoliu clienti mari din domenii precum sectorul bancar, retail, farma, mass-media si comunicare, sport sau auto, se arata pe site-ul societatii.