Patru dintre tinerii răniți în incendiul din clubul Colectiv, internați la Spitalul Militar 'Regina Astrid" din Bruxelles, vor fi externați marți, pentru a face loc răniților din atentatele din capitala belgiană, ei urmând să fie aduși în România.

Surse oficiale au declarat pentru Mediafax că Raluca Chițiga, Ciocanelli Silviu Mihail, Oana Rotariu și Marius Frățoaică, vor fi externați marți din Spitalul Militar 'Regina Astrid".

O rudă a unuia dintre cei internați, a declarat pentru Mediafax, că mai multe ambulanțe staționează în fața spitalului, pregătite să ia pacienții si să-i transporte la un hotel.

Tinerii vor fi aduși în România în zilele care urmează. Cei patru tineri făceau recuperare în spitalul belgian, fiind aduși aici de la alte spitale din Europa.

"Este perfect normal ce au făcut medicii de acolo, este o siutație de așa natură în care trebuiau să facă acest lucru. Atâta timp cât pacienții din România nu aveau viața pusă în pericol și se aflau pentru recuperare acolo, este firesc să se întămple așa" a declarat Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne pentru Mediafax.

În Spitalul Militar 'Regina Astrid" mai rămân internați Bogdan Moleșag și Pavlos Popovici.