PSD îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că singurul buget pe placul lui ar fi cel propus de PNL și "blochează orice, fără să fi avut nici măcar o singură inițiativă constructivă".

"Singurul buget pe placul lui Iohannis ar fi cel propus de PNL. Nu înțelege însă că cetățenii nu au încredere că PNL ar putea conduce România, așa cum s-a văzut la ultimele alegeri. În cei doi ani de guvernare PSD, economia a mers bine, puterea de cumpărare a pensionarilor și salariaților a crescut cu 18%-20%, peste rata inflației, iar în acest an Guvernul a alocat cu peste 15 miliarde lei mai mult pentru investiții. Lucrurile ar fi putut merge și mai bine dacă Iohannis nu ar fi băgat tot timpul bețe-n roate", spune PSD printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

De asemenea, social-democrații spun că Iohannis este preocupat doar de campania sa electorală și blochează orice inițiativă constructivă.

"Campania sa electorală este singurul lucru care îl preocupă. Blochează orice, fără să fi avut nici măcar o singură inițiativă constructivă, care să fi adus ceva bun pentru cetățeni! Din acest motiv PNL a pierdut alegerile, iar românii consideră în continuare că PSD poate administra cel mai bine economia națională", mai spune PSD.