Deputatul PSD Cătălin Rădulescu îi reproșează ministrului Justiției că nu a modificat el legile justiției și Codurile penale, dar și că nu a dorit să dea OUG pe amnistie și grațiere.

"Dacă e să îi reproșez ceva ministrului Justiției este că trebuia să facă ceea ce avea în fișa de post, și anume să modifice dânsul legile justiției și Codurile penale, că poate noi am greșit, nu am fost așa de buni ca dânsul, și să dea amnistia și grațierea, pentru că nu poate să facă niciun fel de reparație morală pentru acești 8 ani de zile pentru miile și miile de oameni (condamnați - n.r.), decât printr-o amnistie și grațiere. Există variante pe care dânsul ni le-a indus în capul nostru, de genul revizuirilor, dar asta înseamnă să umilești niște oameni nevinovați care au fost judecați de o instanță și acum trebuie rejudecați", a declarat miercuri Cătălin Rădulescu.

Sinceritatea deputatului PSD privind amnistia și grațierea nu se regăsește și la Dragnea, care a susținut că presa are un "fetiș" cu acest subiect.

"Ordonanța de amnistie și grațiere începe să devină fetișul dumneavostră, al presei. Nu este preocuparea mea principală”, a declarat tot miercuri, la Parlament, Liviu Dragnea.