Liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, proaspăt exclus din PSD, spune că înregistrările cu el din ședințele orgnizației județene au fost făcute sub coordonarea secretarului general adjunct, Codrin Ștefănescu, cu "tehnică de ultimă generație".

„Înregistrările au fost făcute sub coordonarea lui Codrin Ștefănescu. Lângă el a venit un fost deputat PP-DD, trecut meteoric prin PSD Dâmbovița în vremea lui Victor Ponta, e vorba de Radu Popa, un personaj toxic cu care nu am putut avea niciun fel de relații cordiale, fost președinte al Consiliului Județean, ofițer de securitate Oprea și, probabil, unul din colegi, nu ne iubește toată lumea din organizația Dâmbovița, care a fost cablat cu tehnică de ultimă generație. Nu au fost înregistrări cu telefonul, toți am predat telefoanele la intrarea în sală, așa ne-am obișnuit să lucrăm.

 Liviu Dragnea s-a a spus că membrii CExN s-au supărat după apariția înregistrărilor din ședințele în care Adian Țuțuianu jignește atât conducerea PSD, cât și pe unii membri.

"(...) Au apărut unele înregistrări de la niște ședințe pe care le-a condus domnul Adrian Țuțuianu și am spus: <<condamn cu toată fermitatea acest mod de a înregistra ședințele interne de partid, ale oricărui partid>>, dar acele afirmații ale domnului Țuțuianu au supărat cea mai mare parte dintre membrii de partid. (...) "Domnul Țuțuianu, în timpul ședinței de astăzi, a spus că ar putea, dacă e cazul, să-și ceară scuze, dar că în continuare își menține toate afirmațiile. Colegii noștri nu au fost de acord cu această abordare, pentru că lucrurile grave care sunt acolo nu pot fi șterse cu buretele", a declarat Liviu Dragnea la finalul CExN, scrie Agerpres.