Premierul italian, Silvio Berlusconi a reusit din nou sa starneasca zambete dupa ce a atipiti in timpul slujbei de beatificare a Papei Ioan Paul al II-lea. Berlusconi pare ca sta foarte pios in rugaciune, dar cand toti din jurul sau se ridica, el ramane pe scaun. A fost nevoie de cateva cuvinte din partea presedintelui Italiei, Giorgio Napoletano, pentru ca celebrul premier sa se trezeasca.

Premierul italian, Silvio Berlusconi, s-a aflat si saptamana trecuta in centrul unui nou scandal dupa ce pe piata a aparut un video in care acesta incearca o gluma in stilu-i consacrat spunand ca e atat de batran incat a uitat ca a facut sex cu secretara cu doua ore in urma si mai vroia "o partida de sex pe masa"

Berlusconi a facut gluma in fata ziaristilor care l-au intrebat daca-si amintesti care a fost cel mai bun antrenor al Milanului. Controversatul politician a raspuns:

"Uite, imbatranesc. Azi-dimineata o urmaream pe secretara mea sa o fac pe masa si mi-a spus: <Domnule Prim ministru, tocmai ce am facut-o acum doua ore.> Vedeti voi, imi pierd memoria."

Apoi Berlusconi este auzit spunand: "Daca difuzati asta, atunci sunteti toti o gramada de ****."de I.B.