Mass-media și Uniunea Europeană se confruntă cu pericole similare: forțe ale întunericului, perspectiva sărăciei și un proces greoi de luare a deciziilor.
Pandemia de coronavirus afectează infrastructura democratică. Poate fi salvată mass-media, cum au fost salvate băncile în timpul crizei financiare? E nevoie de acțiuni pe termen scurt ale instituțiilor și guvernelor, dar și politici pe termen mediu.
Platforma www.justcompetition.eu găzduiește două întâlniri online unde puteți adresa întrebări experților, judecătorii Adam Scott, Liam McKechnie și Diana Ungureanu.
Discuțiile vor avea loc în engleză, în secțiunile de comentarii ale articolelor.
Pe 17 mai 2016, EurActiv România a organizat conferința finală a proiectului „Instrument online de pregătire pentru judecători europeni în domeniul aplicării în privat a dreptului concurenței”.
Două seminarii de pregătire pentru judecători în domeniul aplicării în privat a dreptului concurenței vor avea loc în următoarele două luni: 19-20 noiembrie la Bruxelles și 10-11 decembrie la București. Înscrierile sunt deschise!
Experții în securitate cibernetică invitați în cadrul webinarului “Riscurile Cibernetice: de la amenințare, la soluții”, care a avut loc miercuri, estimează atacurile cibernetice care au loc zilnic la o valoare de 8,44 trilioane de dolari.
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.
Uniunea Europeană nu pregătește un „pașaport de carbon” sau alte inițiative prin care să restricționeze libertatea de mișcare a cetățenilor, așa cum s-a vehiculat pe site-uri și publicații din România și din Republica Moldova.