În România se produce astăzi aproape orice, de la televizoare la biciclete și de la medicamente la rachete. Deși marile combinate, uneori ineficiente și poluante, s-au închis, industria României s-a modernizat și eficientizat.
Fabrica din Craiova va fi transferată partenerului Ford din Turcia, Ford Otosan, care dezvoltă viitoarea generație de vehicule comerciale ale producătorului auto.
Producătorul auto Ford a confirmat marți că va investi 300 de milioane de dolari pentru a construi, începând din 2023, un nou vehicul utilitar la Craiova, care va avea în anul următor și o versiune electrică.
În luna noiembrie au fost produse în România un număr de 48.208 de autoturisme, o creștere de 8.72% față de perioadă similară din 2019, respectiv 44.341 unități, anunță Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM).
Ford reia de luni, gradual, producția de vehicule și motoare la principalele sale uzine din Europa. La uzina de la Craiova activitatea se va relua în mod etapizat, într-un singur schimb de lucru.
Constructorul auto american Ford lansează marți, în fabrica sa de la Craiova, producția noului Puma, primul vehicul hibrid construit în România, în urma unei investiții de 200 de milioane de euro.
Noul premier britanic insistă că Regatul Unit va ieși din Uniunea Europeană pe 31 octombrie, chiar și fără acord, veste care le dă fiori investitorilor.
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a dat vina luni pe statul paralel pentru lipsa autostrăzilor din România, el susținând că angajații din companii nu au semnat contracte de teama DNA.
Premierul Tudose susține că România nu mai e la nivel de promisiuni în ceea ce privește infrastructura „care leagă Craiova de restul lumii”, după ce Klaus Iohannis a zis că infrastructura de transport trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern
Formațiunea extremistă AUR a depus marți solicitarea pentru convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului în perioada 20-24 ianuarie, scopul fiind începerea procedurii de suspendare a președintelui Klaus Iohannis.
Experții în securitate cibernetică invitați în cadrul webinarului “Riscurile Cibernetice: de la amenințare, la soluții”, care a avut loc miercuri, estimează atacurile cibernetice care au loc zilnic la o valoare de 8,44 trilioane de dolari.
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.