Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat marți, la Prima News, că și-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare la organizația PSD Sector 2.
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat luni că între 15 și 20 de spitale din țară și din București întâmpină probleme în utilizarea sistemului informatic Hipocrate.
Pfizer și BioNTech au luat decizia de a iniția proceduri oficiale împotriva României, pentru a o determina să își respecte angajamentele asumate pentru comenzile de vaccinuri pentru COVID-19 plasate de Guvern.
Guvernul deblocheaz[ joi aproape 8.000 de posturi în Sănătate și Asistență Socială, iar premierul Marcel Ciolacu a spus că există bani pentru această măsură și "corect este să-i plătim mai bine pe medicii care muncesc serios".
Angajații din Sănătate amenință că vor intra în grevă generală în februarie, nemulțumiți de salarii și lipsa acută de personal din spitale, după ce angajările au fost blocate pentru medici, asistenți și infirmieri.
Premierul Marcel Ciolacu a transmis joi, la începutul primei ședințe de Guvern din 2024, că vrea rezolvată rapid problema medicilor rezidenți care au promovat examenul de specialitate la sfârșitul anului trecut, pentru ca aceștia să rămână în țară.
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a spus că a aflat de pe Facebook de demisia lui Andrei Baciu de la șefia Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS).
Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut vineri dimineață ministrului Educației, Ligia Deca, să vină cu soluții privind "criteriile de performanță în învățământ" după dezastrul de la testele PISA 2022.
Experții în securitate cibernetică invitați în cadrul webinarului “Riscurile Cibernetice: de la amenințare, la soluții”, care a avut loc miercuri, estimează atacurile cibernetice care au loc zilnic la o valoare de 8,44 trilioane de dolari.
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.
Uniunea Europeană nu pregătește un „pașaport de carbon” sau alte inițiative prin care să restricționeze libertatea de mișcare a cetățenilor, așa cum s-a vehiculat pe site-uri și publicații din România și din Republica Moldova.