Fostul șef al PNL, Crin Antonescu, a vorbit joi, la Antena 3, despre alianța electorală PSD-PNL, afirmând că nu este îngrijorat de soarta PNL, deși "i se cântă prohodul de foarte multă vreme".
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat luni care este legătura partidului acum cu fostul președinte Crin Antonescu și fostul secretar general, Eduard Hellvig, care între timp a condus și Serviciul Român de Informații (SRI).
Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat, într-un interviu pentru Gândul, că ipoteza candidaturii fostului șef al SRI, Eduard Hellvig, la alegerile prezidențiale este una de luat în seamă.
Fostul lider liberal, care dorește să fie ales în Parlamentul European în mai 2019, și-a exprimat, la Digi 24, părerea despre ordonanța de urgență privind amnistia și grațierea, „o stafie care bântuie nopțile de un an și jumătate”.
Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat marți pentru Agerpres că s-a înscris pe listele liberalilor la alegerile europarlamentare din 2019.
Comisia Europeană publică miercuri cel de-al zecelea raport MCV. 10 ani în care lupta anticorupție a crescut constant, 10 ani în care politicienii au pus piedici justiției. 10 ani în care România a evoluat și încă este stat de drept datorită MCV.
Fostul președinte al PNL Crin Antonescu consideră că partidul pe care l-a condus nu mai are o identitate. El a criticat conducerea liberalilor pentru faptul că n-a avut o viziune pe care s-o prezinte în campania electorală.
Procurorii anticorupție din Ploiești au avut o dimineață foarte ocupată vineri.Sebastian Ghiță le-a spus jurnaliștilor că a văzut că toată lumea vine la DNA Ploiești și "m-am gândit să vin și eu că poate se dă ceva pe degeaba și să mă așez la coadă".
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.
Uniunea Europeană nu pregătește un „pașaport de carbon” sau alte inițiative prin care să restricționeze libertatea de mișcare a cetățenilor, așa cum s-a vehiculat pe site-uri și publicații din România și din Republica Moldova.
Propaganda pro-Kremlin pe Facebook se manifestă și prin comentarii identice puse de un număr limitat de utilizatori, așa-zișii "troli”, conform global-focus.eu.