Condamnat la 10 ani de închisoare, Dan Voiculescu a cerut anularea condamnării după ce Antena 3, televiziune pe care o controlează, a acuzat-o pe judecătoarea Camelia Bogdan că a luat bani de la partea civilă, adică Ministerul Agriculturii.
Avocații Antena Group au cerut judecătorilor de la Curtea de Apel București înlăturarea interceptărilor telefonice făcute de SRI în dosarul de șantaj al lui Dan Voiculescu la adresa RCS&RDS. Cererea apărării vine după decizia Curții Constituționale.
ANAF a precizat că sediile instituțiilor media ale familiei Voiculescu vor fi scoase la licitație, iar șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a reclamat la CSM că directorul Antena 3, Mihai Gâdea, a trucat un interviu dat de ea, pentru a-și legitima cauza.
La câteva zile de la demiterea fostului șef al ANAF Gelu Diaconu, posturile tv ale trustului Intact au fost notificate de Fisc să părăsească, în termen de cinci zile, sediile în care funcționează, clădiri confiscate de stat în urma procesului ICA.
„Achită tot prejudiciul sau execută toată pedeapsa”, este tema ultimei mutări a Laurei Codruța Kovesi, șefa DNA. Kovesi cere procurorului general promovarea unui recurs în interesul legii care îi sperie pe mulți dintre cei aflați după gratii.
Zeci de cărți scrise de condamnați pentru a primi reduceri de pedeapsă au fost expuse, joi, la Biblioteca Națională, însă ele nu vor putea fi răsfoite de curioși decât de luni încolo, când câte un exemplar din fiecare lucrare va putea fi consultat.
Dan Voiculescu a reușit până acum, prin diverse tertipuri, să scape de executarea imensului prejudiciu din dosarul în care a fost condamnat. În tentativa de a-i lua cele 60 de milioane de euro, statul face uz de arma supremă a ultimilor ani: DNA.
DNA investighează funcționari de la vârful ANAF pentru refuzul de a confisca banii celor condamnați definitiv. Sunt vizați funcționari de la vârful Fiscului, dar și deținuți VIP. Unul dintre ei este Dan Voiculescu.
Formațiunea extremistă AUR a depus marți solicitarea pentru convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului în perioada 20-24 ianuarie, scopul fiind începerea procedurii de suspendare a președintelui Klaus Iohannis.
Experții în securitate cibernetică invitați în cadrul webinarului “Riscurile Cibernetice: de la amenințare, la soluții”, care a avut loc miercuri, estimează atacurile cibernetice care au loc zilnic la o valoare de 8,44 trilioane de dolari.
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.