Ministrul Educației, Daniel David, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că împreună cu consilierii săi lucrează la „diagnosticul” sistemului de educație, iar un raport în acest sens ar urma să fie publicat la sfârșitul lunii mai.
Profesorul universitar dr. Daniel David, rectorul Universității Babeș-Bolyai (UBB), a anunțat, printr-o declarație publică, motivele pentru care a acceptat să preia mandatul de Ministru al Educației și Cercetării.
Rectorul Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, prof. univ. dr. Daniel David, a clarificat miercuri, printr-o postare pe blogul său, speculațiile legate de o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale din 2024.
Prof. univ. dr. Daniel David, rectorul Universității Babeș-Bolyai (UBB) Cluj-Napoca, subliniază importanța alegerii unei traiectorii euroatlantice pentru România, într-un context socio-politic marcat de polarizare și provocări democratice.
„Primul tur al alegerilor prezidențiale s-a încheiat! Ce știm și ce facem?”, scrie luni profesorul psiholog Daniel David, rectorul Universității Babeș-Bolyai pe blogul său.
Anul acesta, România trece printr-un amplu ciclu electoral, cu alegeri locale, europene, parlamentare și prezidențiale desfășurate într-un context geopolitic și regional extrem de tensionat.
Rectorul Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, prof. univ. Daniel David, a făcut o vizită la Universitatea din Bologna, unde l-a întâlnit pe rectorul acestei universități, prof. univ. Giovanni Molari, informează instituția clujeană.
Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) anunță lansarea platformei digitale FreshVote.ro, denumită și „busola electorală”, un instrument gratuit și accesibil pentru toți alegătorii din România.
Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) a lansat luni, 21 octombrie, Platforma ACTRIS-UBB, o nouă facilitate dedicată cercetării pan-europene asupra compoziției atmosferei și schimbărilor climatice.
Psihologul Daniel David a transmis, joi, un mesaj în cadrul unui eveniment organizat la sediul Organizației Națiunilor Unite (ONU) din New York privind sănătatea mintală în România.
Experții în securitate cibernetică invitați în cadrul webinarului “Riscurile Cibernetice: de la amenințare, la soluții”, care a avut loc miercuri, estimează atacurile cibernetice care au loc zilnic la o valoare de 8,44 trilioane de dolari.
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.
Uniunea Europeană nu pregătește un „pașaport de carbon” sau alte inițiative prin care să restricționeze libertatea de mișcare a cetățenilor, așa cum s-a vehiculat pe site-uri și publicații din România și din Republica Moldova.