”De mâine la muncă!”, le-a spus Dan Nicușor românilor în noaptea în care a câștigat un scrutin prezidențial decisiv pentru drumul european al României cel puțin pentru următorii 5 ani.
Fostul șef al Servicului Român de Informații (SRI), Eduard Hellvig a anunțat marți, pe rețeaua X, că a semnat adeziunea la PNL și simte că "este un moment complicat pentru întreaga democrație românească".
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, într-o emisiune la Kanal D, că îl apreciază Eduard Hellvig pentru tot ceea ce a făcut și cât a condus SRI, și cât a fost în politică, astfel că "este oricând binevenit în PNL".
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat luni care este legătura partidului acum cu fostul președinte Crin Antonescu și fostul secretar general, Eduard Hellvig, care între timp a condus și Serviciul Român de Informații (SRI).
Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat, într-un interviu pentru Gândul, că ipoteza candidaturii fostului șef al SRI, Eduard Hellvig, la alegerile prezidențiale este una de luat în seamă.
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a negat vineri că ar fi interesat să preia șefia SRI după demisia lui Eduard Hellvig, afirmând că își dorește să fie deputat și după anul 2024.
Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat miercuri, într-o conferință de presă susținută la Berlin, dacă are informații că fostul șef al SRI, Eduard Hellvig, ar putea intra din nou în politică.
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat marți dimineață că demisia lui Eduard Hellvig de la șefia SRI este un gest de normalitate și de onoare, iar mandatul său a fost unul "reușit".
Directorul Serviciului Român de Informații (SRI), Eduard Hellvig, și-a anunțat luni demisia din funcție și a prezentat "transformările" prin care a trecut instituția în ultimii ani.
Serviciul Român de Informații (SRI) a avut marți o ședință pentru evaluarea stadiului măsurilor adoptate de instituție în contextul războiului Rusiei împotriva Ucrainei.
Formațiunea extremistă AUR a depus marți solicitarea pentru convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului în perioada 20-24 ianuarie, scopul fiind începerea procedurii de suspendare a președintelui Klaus Iohannis.
Experții în securitate cibernetică invitați în cadrul webinarului “Riscurile Cibernetice: de la amenințare, la soluții”, care a avut loc miercuri, estimează atacurile cibernetice care au loc zilnic la o valoare de 8,44 trilioane de dolari.
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.