Procurorii DNA au dispus efectuarea urmăririi penale față de senatorul PSD Florian Bodog, ministru al sănătății la data comiterii faptelor de care e acuzat.
Senatorii au votat miercuri pentru ridicarea imunității social-democratului Florian Bodog, acuzat de procurorii DNA că a angajat un consilier când era ministru al Sănătății care nu s-a prezentat la serviciu, dar a primit salariul timp de un an.
Biroul permanent al Senatului a repartizat Comisiei juridice solicitarea DNA privind încuviințarea începerii urmăririi penale a lui Florian Bodog, fost ministru al Sănătății, informează Agerpres.
DNA a cerut joi Senatului ridicarea imunității senatorului PSD Florian Bodog, fost ministru al sănătății, acuzat de abuz în serviciu, fals intelectual și fals în înscrisuri. Prima cerere a fost respinsă de senatori în 2019.
Victor Costache a venit sâmbătă dimineața la audieri la Parlament, deși ar fi trebuit să stea în izolare la domiciliu, chiar dacă rezultatul primului test privind COVID-19 a fost negativ.
Senatul a respins luni cererea DNA de începere a urmăririi penale în cazul fostului ministru al sănătății Florian Bodog, acuzat de abuz în serviciu și fals intelectual.
Comisia juridică a Senatului a respins marți, cu cinci voturi "împotrivă", două "pentru" și două abțineri, solicitarea DNA de ridicare a imunității fostulului ministru al Sănătății, Florian Bodog
Procurorii DNA cer ridicarea imunității fostului ministru al Sănătății, Florian Bodog, pe care îl acuză că și-a angajat, în perioada în care era ministru, o consilieră care nu s-a prezentat la muncă, da care a încasat salariul lunar.
Președintele Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților, Vasile Barbu, afirmă că minerul care a murit joi dimineață ar fi fost infectat cu bacteriile klebsiella și piocianic în spital.
Propaganda pro-Kremlin pe Facebook se manifestă și prin comentarii identice puse de un număr limitat de utilizatori, așa-zișii "troli”, conform global-focus.eu.
România a adoptat, în luna mai 2021, Strategia națională pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei și radicalizării, însă până acum pașii făcuți pentru implementarea ei sunt timizi.
De la Odesa, până la punctul de trecere a frontierei Palanca-Maiaki-Udobnoe, sunt aproximativ 40 de kilometru, iar taximetriștii percep o taxă de 2000 de hrivne (60 euro) pentru o călătorie până la frontiera cu Moldova.