Președintele american Donald Trump este tratat cu remdesivir și "se odihnește confortabil" după ce a fost dus la spital diagnosticat cu coronavirus, potrivit medicului său, citat sâmbătă de dpa.
Un atentat terorist a avut loc joi în Barcelona, urmat de o tentativă de atac într-un orășel aflat la 120 de kilometri de capitala catalană. 14 persoane au murit, iar peste 130, inclusiv trei români, au fost rănite.
Donald Trump și soția sa, Melania, au mers și la Biserica Sfântului Mormânt, iar jurnaliștii nu au avut acces în interiorul lăcașului de cult contruit acolo unde se crede că a fost crucificat Iisus. Din Israel, Trump a luat din nou la ochi Iranul.
Președintele american Donald Trump și-a început turneul în străinătate cu o vizită la unul dintre cei mai importanți aliați din regiune: Arabia Saudită. Cu câteva ore mai devreme, o rachetă a fost lansată din Yemen către Riad.
”America First” a fost tema discursului noului președinte american, Donald Trump, după jurământ. El a vorbit de protejarea granițelor și de transferul puterii către popor. Discursul său a avut accente populiste, naționaliste și izolaționiste.
Viitoarea Primă Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, și-a modificat CV-ul, după ce inițial scrisese că a absolvit studii universitare în Slovenia. După ce presa a început să pună întrebări, ea a șters acestă mențiune, relatează NBC News.
Cele mai recente afirmații ale Melaniei Trump, în care prezintă cauzele pentru care vrea să lupte ca primă doamnă a SUA, par a fi definiția "ironiei sorții". Soția lui Donald Trump plănuiește să combată lucrurile pe care însuși soțul său le practică.
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.
Uniunea Europeană nu pregătește un „pașaport de carbon” sau alte inițiative prin care să restricționeze libertatea de mișcare a cetățenilor, așa cum s-a vehiculat pe site-uri și publicații din România și din Republica Moldova.
Propaganda pro-Kremlin pe Facebook se manifestă și prin comentarii identice puse de un număr limitat de utilizatori, așa-zișii "troli”, conform global-focus.eu.