Mircea Geoană a vorbit la Digi24 despre vizita pe care a făcut-o la Moscova în anul 2009, precizând că a fost „o vizită normală, exploratorie” și că s-a dus în Rusia „ca orice om care vrea să conducă o țară.”
Fostul secretar general adjunct la NATO, Mircea Geoană, l-a acuzat pe jurnalistul Attila Biro că a fost implicat într-o tentativă de asasinare a fostului procuror general bulgar Ivan Gheșev, o dezinformare publicată de tabloide din
Bulgaria.
Disidentul rus Mihail Hodorkovski a comentat pe X investigația realizată de o rețea media internațională despre colaborarea dintre Rareș Mănescu, fost șef de campanie al lui Mircea Geoană, și un om de afaceri rus apropiat de Kremlin.
Un sondaj INSCOP realizat în perioada 11-16 septembrie, la comanda ILD, arată că Mircea Geoană se află pe primul loc la intenția de vot pentru turul I la prezidențiale, urmat de Marcel Ciolacu și Elena Lasconi.
Candidatul la alegerile prezidențiale Mircea Geoană a făcut miercuri o gafă, când s-a referit la Regele Mihai, el urându-i sănătate acestuia. Însă Regele Mihai a murit în 2017.
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost decorat marți cu Ordinul NATO "Serviciul Merituos", în semn de recunoaștere a "excepționalei activități în slujba Alianței Nord-Atlantice".
Mircea Geoană l-a notificat marți pe secretarul general al NATO că va demisiona din funcția de secretar general adjunct al Alianței pe data de 10 septembrie.
Șeful PSD, Marcel Ciolacu, a venit miercuri cu explicații pentru imaginile în care apare la un restaurant alături de Mircea Geoană și Victor Ponta. Răspunzând mai mult ironic, Ciolacu a spus că a fost la "ziua unui jurnalist celebru în România".
Marcel Ciolacu și Mircea Geoană au fost luni seara la un restaurant, împreună cu alți politicieni, printre care și fostul premier Victor Ponta, potrivit Antena 3 CNN.
Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, susține că Mircea Geoană "a abuzat de buna-credință a secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, așa cum a înșelat încrederea tuturor celor care l-au sprijinit de-a lungul timpului".
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.
Uniunea Europeană nu pregătește un „pașaport de carbon” sau alte inițiative prin care să restricționeze libertatea de mișcare a cetățenilor, așa cum s-a vehiculat pe site-uri și publicații din România și din Republica Moldova.
Propaganda pro-Kremlin pe Facebook se manifestă și prin comentarii identice puse de un număr limitat de utilizatori, așa-zișii "troli”, conform global-focus.eu.