Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a explicat marți, la Digi24, de ce președintele Senatului, Florin Cîțu, nu a fost prezent alături de icolae Ciucă, Marcel Ciolacu și Bogdan Aurescu la vizita din Ucraina.
Fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, a declarat vineri că prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, ”are pusee de megalomanie”, adăugând că specialiștii pot spune că de obicei ”această grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol”.
Un Minister al familiei după modelul celor din Ungaria și Polonia e luat în calcul la negocierile PSD-PNL-UDMR privind formarea unei coaliții guvernamentale.
Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat joi că, dacă în negocierile pentru formarea Guvernului se va decide ca PSD sau UDMR să fie primele formațiuni care dau premierul, el are destulă influență pentru a se opune.
Ca și cum campania nu ar fi arătat fața adevărată a PNL, liberalii s-au întrecut la Congres în discursuri sterile, tot repetând ca o moară stricată sloganul ”României liberale”.
Florin Cîțu spune că Planul Național de Redresare și Reziliență ar urma să fie aprobat de Comisia Europeană în jurul datei de 15 septembrie, iar primii bani ar putea veni în noiembrie. PNRR e un eșec în cazul agriculturii, spune un senator liberal.
Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat luni că afirmațiile președintelui PNL, Ludovic Orban, referitoare la negocierile privind formarea coaliției sunt ușor de demontat și a spus că Orban trebuia să se gândească înainte să-l "bage în război".
Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan susține că Ludovic Orban va avea un contracandidat puternic la Congresul partidului, enumerând nume precum Florin Cîțu, Emil Boc sau Ilie Bolojan. Acesta a precizat că el se va alătura echipei câștigătoare.
Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan s-a arătat indignat de intervenția de la Spitalul Foișor și îl somează pe Raed Arafat, pe primarul Capitalei și pe ministrul Sănătății să se prezinte un raport detaliat legat de acțiunea de vineri seară.
România a adoptat, în luna mai 2021, Strategia națională pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei și radicalizării, însă până acum pașii făcuți pentru implementarea ei sunt timizi.
De la Odesa, până la punctul de trecere a frontierei Palanca-Maiaki-Udobnoe, sunt aproximativ 40 de kilometru, iar taximetriștii percep o taxă de 2000 de hrivne (60 euro) pentru o călătorie până la frontiera cu Moldova.
Ieri, când realizam acest reportaj încă era pace. Astăzi ne-am trezit de la bubuitul obuzelor undeva departe. Se aud de la Cricova, aici unde locuim, iar în acest moment nu știm cine trage.