Premierul Marcel Ciolacu s-a încurcat din nou în vorbe și a afirmat că Robert Negoiță și Daniel Băluță, primarii sectoarelor 3 și 4 din București, sunt "cei mai performanți primari din Municipiul Buzău".
Agenția Națională de Integritate a anunțat joi că a sesizat DNA în privința primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, pentru mai multe fapte de corupție.
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, este urmărit penal de procurorii anticorupție pentru abuz în serviciu, după ce ar fi aprobat emiterea ilegală a unor documente necesare pentru construirea unui bloc în centrul Bucureștiului.
Un studiu mediaTRUST a analizat, în perioada 1-9 noiembrie, peste 3.700 surse de informare din presa scrisă, radio, tv, online și social media, urmărind mențiunile celor 6 primari de sectoare din București în materialele difuzate.
Robert Negoiță și mai mulți angajați din primărie au fost trimiși miercuri în judecată de DNA în dosarul de corupție legat de contractul de salubritate cu Rosal Group.
După pierderea Capitalei, Gabriela Firea le-a reproșat unor colegi faptul că au trădat-o. În replică, Robert Negoiță o acuză că i-a blocat proiect, de teamă că va dori să candideze la Primăria generală.
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat miercuri că este infectat cu noul coronavirus, în urma rezultatului unui test pe care l-a primit în cursul zilei de astăzi.
”Eu cred că este o alianță a răului, nu a binelui", spune primarul Capitalei, Gabriela Firea, despre decizia foștilor săi colegi de partid Victor Ponta și Robert Negoiță de a merge împreună la alegerile locale din București.
Propaganda pro-Kremlin pe Facebook se manifestă și prin comentarii identice puse de un număr limitat de utilizatori, așa-zișii "troli”, conform global-focus.eu.
România a adoptat, în luna mai 2021, Strategia națională pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei și radicalizării, însă până acum pașii făcuți pentru implementarea ei sunt timizi.
De la Odesa, până la punctul de trecere a frontierei Palanca-Maiaki-Udobnoe, sunt aproximativ 40 de kilometru, iar taximetriștii percep o taxă de 2000 de hrivne (60 euro) pentru o călătorie până la frontiera cu Moldova.