Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, a declarat luni, într-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu, că adeseori vorbea la telefon cu fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi.
Consiliul Superior al Magistraturii a votat joi în favoarea menținerii controversatei secții de anchetare a magistraților înființată în mandatul lui Tudorel Toader.
Deși s-a luptat din greu să o demită pe Laura Codruța Kovesi din fruntea DNA, Tudorel Toader spune că nu el este cel care a demis-o pe Laura Codruta Kovesi, în procesul de demitere existând trei factori.
Laura Codruța Kovesi a câștigat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) procesul prin care a contestat decizia Curții Constituționale de revocare din funcția de procuror-șef al DNA.
UPDATE Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași a anunțat joi, 12 martie suspendarea activității didactice în perioada 13-31 martie 2020 și migrarea în online.
Fostul ministru al justiției Tudorel Toader, actual rector, a fost realeas miercuri rector la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, potrivit bzi.ro.
Fostul ministru al Justiției Tudorel Toader scrie pe Facebook, "doar pentru cei ce vor să vadă adevărul", că el a fost dat afară din Guvern pentru că a refuzat să emită patru OUG în domeniul justiției.
Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, face din nou "o simplă precizare" pe pagina sa de Facebook în care spune că Parlamentul a înființat Secția specială de invetigare a magistraților, alături de "foarte multe alte modificări".
Fostul ministru al Justiței, Tudorel Toader, enumeră într-o postare pe Facebook greșelile pe care, crede el, le-a făcut PSD cu privire la justiție, dar și motivele care au dus la revocarea sa din funcție.
Fostul ministru al Justiției Tudorel Toader confirmă afirmațiile de marți seara ale Vioricăi Dăncilă, potrivit cărora pe masa Guvernului nu a ajuns vreo OUG pe amnistie și grațiere.
Propaganda pro-Kremlin pe Facebook se manifestă și prin comentarii identice puse de un număr limitat de utilizatori, așa-zișii "troli”, conform global-focus.eu.
România a adoptat, în luna mai 2021, Strategia națională pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei și radicalizării, însă până acum pașii făcuți pentru implementarea ei sunt timizi.
De la Odesa, până la punctul de trecere a frontierei Palanca-Maiaki-Udobnoe, sunt aproximativ 40 de kilometru, iar taximetriștii percep o taxă de 2000 de hrivne (60 euro) pentru o călătorie până la frontiera cu Moldova.