Consiliul Județean Hunedoara a solicitat Regionalei CFR Timișoara suplimentarea garniturilor de tren cu plecare din județul Hunedoara pentru mitingul organizat de PSD în Piața Victoriei, în 9 iunie, scrie Ancheta de Hunedoara.

Cererea a fost făcută de la cabinetul președintelui Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora. Acesta a confirmat informația pentru Ancheta de Hunedoara, dar a refuzat să dea alte detalii.

Din informațiile publicației citate, solicitarea se referă la suplimentarea garniturilor de tren care pleacă spre București din Simeria în 8 iunie 2018. În acele trenuri ar urma să fie îmbarcați peste 3.000 de "voluntari" pentru mitingul politic organizat de PSD.

Imediat după ce a executat ordinul politic, șeful județului a intrat în concediu de odihnă.

La insistențele reporterului, Mircea Bobora a declarat: "În urmă cu vreo două săptămâni, probabil că da, am făcut o astfel de solicitare, dar nu vă pot da acum mai multe detalii".

(Articolul integral, pe Anchetadehunedoara.ro)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat luni că mitingul PSD va avea loc în 9 iunie, în Piața Victoriei și va avea ca temă apărarea democrației și a statului de drept.

Fiecare filială județeană trebuie să aducă simpatizanți la București.

La protest și-a anunțat participarea și premierul Viorica Dăncilă.