Deputatul Andrei Gerea anunță că pleacă din ALDE. Plecarea ar loc după ce Gerea a fost demis de la conducerea ALDE București.

Deputatul Andrei Gerea, care marți seara a fost demis de la conducerea organizației de București a partidului după ce l-a criticat pe Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat miercuri, pe Facebook, că pleacă din partid.

"Recunosc că speram la o cu totul altă reacție față de repetatele mele apeluri de reformare și revitalizare a ALDE! Speram ca dl. Tăriceanu să facă un minim gest prin care să deschidă o perspectivă de încredere și speranță! A ales să continue același joc duplicitar și păgubos! Este a doua oară, dle Tăriceanu, când mă schimbați de la conducerea ALDE București. Este și ultima dată, pentru că plec din ALDE! ... Am muncit pentru partid, împreună cu alți colegi, oriunde a fost nevoie, și la ALDE Constanța și la ALDE București. Nu regret efortul depus. Regret faptul că munca a fost în zadar pentru că, brusc, deciziile pe care le-ați luat au distrus proiectele ALDE și încrederea în acest partid", a scris miercuri, pe Facebook, Andrei Gerea.

Fostul ministru al energiei a fost înlocuit de la conducerea ALDE București după ce l-a criticat pe șeful partidului, Călin Popescu-Tăriceanu, pentru că a contribuit la căderea Guvernului Orban.