Un grup de protestatari a așteptat-o duminică pe Viorica Dăncilă, în fața Complexului Expozițional din Mamaia, unde s-a desfășurat ședința Organizației de Pensionari a PSD, ea susținând că aceștia nu reprezintă poporul.

"Sunt oameni care nu au intenții bune și nici pentru această țară. Dacă aveau intenții bune, spuneau ceea ce îi deranjează. Din ceea ce am înțeles eu astăzi, și într-o zi atât de importantă pentru toți pensionarii din România dacă vii și protestezi, eu înțeleg că de fapt ei protestează împotriva punctului de pensii. Eu cred că trebuie să se uite prima dată în ograda proprie și pe urmă să vorbească despre Guvern, eu cred că la un moment ar trebui legitimați și acest guvern ar trebui să-i cheme cineva și să-i întrebe pentru ce infractori, ce a făcut acest guvern să favorizeze infractorii. Dimpotrivă, eu știu că acum o săptămână am luat o serie de măsuri, am adoptat o serie de acte normative tocmai pentru oprirea criminalității în România, dar cred că societatea, și sper să se întâmple acest lucru, sau Parlamentul să adopte un act normativ prin care să oprească calomnia și defăimarea. Nu acesta este poporul român. Același lucru îl vedem oriunde și sunt aceeași oameni pe care îi vedem la București, la Constanța, la Baia Mare, Iași sunt câțiva oameni cu agenda proprie, pentru că noi avem agenda cetățenilor", a declarat presei liderul PSD, relatează Agerpres.

Întrebată dacă propune un astfel de proiect de incriminare a calomniei, Viorica Dăncilă a spus: "Nu pot eu să impun, nu sunt parlamentar, dacă aș fi parlamentar, aș iniția un astfel de proiect".