Aurelian Bădulescu a anunțat că demisionează din funcția de președinte interimar al organizației PSD Sector 3, după ce a postat o fotografie trucată cu președintele Klaus Iohannis purtând mustață lui Adolf Hitler.

”Am acționat impulsiv și mânat de furia pentru modul în care acești oameni au înțeles să conducă această țară. Și eu, la fel ca milioane de români, vedem cum acești oameni sacrifică o țară întreagă pentru funcțiile și privilegiile lor. Acest lucru nu este corect. Dar asta nu justifică nicicum acea poză pe care am postat-o pe rețelele sociale. Regret profund această postare impulsivă și îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am lezat prin acest gest, deși nu am intenționat nicio clipă acest lucru. Sub nicio formă, acțiunea mea nu a implicat partidul din care fac parte. Îmi asum greșeala și demisionez din funcția de președinte interimar al Organizației PSD Sector 3”, a scris luni, pe Facebook, Aurelian Bădulescu, adăugând că rămâne în continuare un social-democrat convins, care va lupta alături de toți colegii săi pentru a câștiga alegerile din 6 decembrie. 

Fostul viceprimar al Capitalei, în prezent consilier general, și-a explicat gestul prin faptul că Iohannis și Orban au distrus România.

”Au eșuat complet atât în gestionarea pandemiei, cât și pe plan economic. Nu au testat populația, nu au avut o comunicare onestă cu cetățenii, au sacrificat viitorul a milioane de copii prin închiderea școlilor, și-au bătut joc de producătorii români prin închiderea piețelor, au distrus firmele românești și au tratat cu indiferență atât populația activă, cât și pensionarii. Au dus România în afara Europei prin haosul total provocat de măsurile ilogice și lipsite de orice fundamentare științifică.Indiferent că le place sau nu, acesta este adevărul. Cum la fel de adevărat este faptul că și eu am greșit”, a susținut Bădulescu.

Săptămâna trecută, Aurelian Bădulescu a postat pe Facebook o fotografie trucată cu Klaus Iohannis, asemănat cu Adolf Hitler.

"Dacă vreți o definiție, Iohannismul e acea doctrină de distrugere a identității naționale și de renaștere a internaționalismului marxist. Printr-o serie de măsuri politice, doctrina fixează principiile de bază ale cedării Suveranității naționale. Aceasta vizează punerea la dispoziția cuplului Merkel-Macron a întregii resurse umane și naturale a României. Pe înțelesul tuturor, Iohannismul e predarea țării la cheie. Adică, românii să rămână servitorii Europei, iar companiile străine să prospere pe teritoriul nostru național, dând salarii de mizerie", e mesajul care însoțește fotografia.