Ministrul Muncii, Marius Budăi, susține că, în timp ce președintele Klaus Iohannis număra câți miniștri a schimbat puterea, PSD număra creșterile de salarii și pensii, dar și "zecile de mii de km asfaltați".

"Președintele Iohannis este o reclamă la un film de groază, care va rula în toată România dacă domnia sa câștigă alegerile și își pune <<guvernul meu>>. Domnule Președinte Iohannis, în timp ce dumneavoastră ne numărați miniștrii, noi suntem mai modești și numărăm creșterile de pensii, de salarii, zecile de mii de km asfaltați, miile de localități care au primit apă și canal. Fiecare numără ce poate", a scris Budăi pe pagina lui de Facebook.

Ministrul se mai arată contrariat și de faptul că se fac în curând doi ani de când președintele tot amenință că nu vor fi plătite salariile și pensiile.

"Ar fi două explicații pentru aceste ieșiri cu recidivă: ori domnia sa suferă de sindromul drobului de sare, caz în care se recomandă ceai de tei împreună cu un concediu de odihnă prelungit; ori zgândăre fundul unui ceaun uscat în speranța că va mai aduna niște firimituri electorale.În primul caz, nu este apt să conducă nici măcar o scară de bloc, în al doilea, dă dovadă de nepăsare față de români și de consecințele pe care astfel de declarații iresponsabile le au asupra oamenilor și a mersului economiei.Însă, vă spun sincer, eu nu cred că cele două variante de mai sus sunt adevărate! Cred că adevărul este mult mai grav.Cred că, prin aceste declarații, domnul Iohannis vrea să pregătească opinia publică pentru un val de amputări ale veniturilor populației, pe care opoziția le va face dacă pun mâna pe putere", a mai comentat ministrul.

+++

Declarația acestuia vine după ce Klaus Iohannis Totodată a declarat joi seară că este pur și simplu "ridicol" să acuzi că nu ești lăsat să guvernezi, când un simplu bilanț arată că, în 2 ani și jumătate, PSD a schimbat trei Guverne și 80 de miniștri.