Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a afirmat marți că, în actuala campanie pentru Primăria Capitalei, trebuie prezentat "un model liberal de administrație", relatează Agerpres.

"Toate aceste cancanuri (...) este neplăcut pentru bucureșteni. Din respect pentru ei, trebuie să să mergem înainte și să le prezentăm un model liberal de administrație", a spus ministrul Energiei, adăugând că "întotdeauna" a pus interesul oamenilor "mai presus".

"Îmi doresc să văd o campanie fără atacuri între niciunul dintre participanți, să fie o campanie altfel, pentru democrația adevărată. Așa trebuie să fie România, după 34 de ani, în care să vorbim realmente pentru bucureșteni pe soluții, pe programe, pe investiții, cum ar trebui să arate o capitală europeană. Asta este miza. Poate Bucureștiul să dea exemplul unei altfel de campanii?", a arătat Sebastian Burduja.

Ministrul Energiei îl însoțește pe președintele Klaus Iohannis în vizita sa oficială în Coreea de Sud și a aflat noaptea trecută că PNL l-a propus candidat pentru Primăria Capitalei. El era în cărți și înainte de a fi stabilit medicul Cătălin Cîrstoiu candidatul comun.