Reacția europarlamentarului vine după ce secretarul general al PSD, Marian Neacșu, a declarat luni că Victor Ponta și Cătălin Ivan nu mai figurează în baza de date a partidului.

"La PSD se întâmplă lucruri demne de Dosarele X. Fie Neacșu a fost neglijent și a dat parola de la baza de date a partidului unor secretare care au început să șteargă membrii de partid, plătite fiind de opoziția care vrea să distrugă majoritatea parlamentară, fie a plătit Soros niște hackeri, dar cert este că ce nu apucă Dragnea să dea afară dintre membrii incomozi, dispar ei singuri din evidențele partidului", a scris Ivan pe Facebook.

El i-a cerut secretarului general al PSD să facă publică baza de date sau sa dea acces tuturor celor peste cinci sute de mii de membri, "pentru că fiecare ar dori să verifice dacă mai este sau nu" membru PSD: "Cine știe câți am mai dispărut?!!"

”Nu se mai regăsesc în rândul membrilor de partid domnii Victor Ponta și Cătălin Ivan. Sorin Grindeanu încă era în baza de date fiindcă posibilitatea de introducere sau de scoatere din baza de date aparține organizației județene din care face parte. Ăsta este un aspect pe care îl vom lămuri la Timișoara mâine după-amiază”, a declarat Marian Neacșu, la finalul ședinței Biroului Permanent Național al PSD.