Europarlamentarul Cătălin Ivan, despre care Liviu Dragnea spunea la un moment dat că a fost dat afară din PSD, nu înțelege de ce un partid aflat la guvernare, cu largă majoritate, face un miting de susținere.

Cătălin Ivan susține, într-un interviu acordat RFI, că la Craiova se vor aduna cei care nu vor să-și piardă locurile de muncă și cei care nu vor să-l supere pe șefu'.

„Craiova este orașul unde a fost primar Olguța Vasilescu, este organizația Dolj care a trecut prin foarte multe probleme, mulți lideri importanți ai organizației fiind dați deoparte, scoși în afara partidului, după modelul lui Liviu Dragnea, astfel încât Manda și cu Olguța Vasilescu să aibă liniște totală și să controleze autoritar tot ce se întâmplă. Eu cred că pot să facă acest miting. Întrebarea este pentru ce, care este scopul mitingului? (...). Care este mesajul unui partid aflat la guvernare, un partid care are un program de guvernare investit cu încredere de foarte mulți români în 2016 și care ar trebui teoretic să guverneze, nu să facă mitinguri”.

Europarlamentarul face o paralelă între PSD actual și Partidul România Mare din anii trecuți condus de Corneliu Vadim Tudor, decedat în 2015. 

„Oameni serioși, la locul lor, care au construit acest partid, care sunt de 10-15-20 de ani în Partidul Social Democrat privesc cu tristețe peremizarea partidului. Aceste mesaje radicale gen Tricolorul... parcă am fi conduși de Vadim Tudor, Dumnezeu să-l ierte! Nu mai recunoaște nimeni direcția în care merge partidul, mesajele partidului”, a mai spus Cătălin Ivan.