Prim-vicepreședintele PNL a cerut liderilor liberali să își declare afacerile pe care le au cu PSD, pentru a demonstra că nu au conflicte de interese cu social-democrații și a se vedea de ce ”contra PSD se ridică atât de puțini lideri liberali”.

Cătălin Predoiu a declarat, duminică, la Consiliul de Coordonare Județean al PNL Cluj, că mai trebuie ceva făcut în viitor și anume este nevoie de mai mult deranj la adresa PSD, scrie Mediafax.

”Duplicitatea internă este văzută și din exterior, ni se reproșează inconsecvența mesajului, ba suntem de dreapta, ba de centru, ba de stânga. Mai trebuie ceva făcut în viitor, avem nevoie de mai mult deranj la adresa PSD pentru că oamenii din afara partidului încă ne suspectează că avem o oarecare edulcorație față de ei”, a spus Predoiu.

”Eu aș cere să ne declarăm toți liderii afacerile cu PSD, care sunt și care au. Ar fi interesant. Este normal să vedem de ce contra PSD se ridică atât de puțini lideri, sunt lideri ai partidului care au uitat de PSD, și nu mă refer doar la centru. Este normal să ne câștigăm încrederea arătând cetățenilor că nu avem niciun fel de conflict de interes în materie de PSD, atunci oamenii vor înțelege că putem să ne luptăm cu ei și că își pot încredința destinele politice PNL”, a mai spus prim-vicepreședintele liberal.