Deputatul PSD a declarat că va discuta cu conducerea partidului pentru a vedea dacă se impune ridicarea sprijinului politic pentru primarul general al Capitalei.

"Nu o susține nimeni în partid (pe Gabriela Firea – n.r.), probabil că o susțin câțiva securiști acoperiți care sunt pe la noi prin partid și de care eu spun de vreo 4-5 ani de zile, dar asta e viața, dacă cineva nu vrea să asculte că trebuiau să plece demult din partidul nostru, uite că așa se întâmplă. Nu cred că o susține nimeni. Și ieri în grupul parlamentar a fost o rumoare destul de mare vizavi de mulți parlamentari care chiar i-au cerut domnului președinte ca să o cheme la grupul parlamentar pentru că lumea e nemulțumită de ceea ce face ea. Noi o înțelegem că nu a făcut nimic pentru București, însă nu e de vină partidul. Noi când punem în funcții o persoană, trebuie să își asume responsabiitatea (...) Chestia că nu a ajutat-o Guvernul, asta ar fi culmea. Haide să vedem acum toți primarii din țară, din diferire orașe sau din diferite capitale de județ că vor spune că nu i-a ajutat Guvernul. Asta e o chestiune din asta, penibilă, pe care dânsa o folosește ca să se scoată față de cetățeni. Noi nu acoperim pe nimeni", a declarat miercuri deputatul PSD Cătălin Rădulescu, relatează Mediafax.

Condamnat definitiv cu suspendare pentru mită și incompatibilitate, Rădulescu a mai declarat că va discuta cu conducerea partidului pentru a vedea dacă se impune ridicarea sprijinului politic pentru primarul general al Capitalei:

"Dacă continuă cu astfel de atacuri, eu deja m-am gândit ieri, o să discut cu președintele și cu conducerea partidului, încă nu am luat o hotărâre și nu o iau niciodată fără să mă consult, că vreau să cer ca același tratament care s-au făcut în general pentru membrii de partid care au greșit mult mai puțin ca doamna Firea public, să vedem dacă conducerea partidului e de acord ca să cerem ridicarea sprijinului politic".