Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că de Ziua Națională a României ar trebui să ne bucurăm de tot ce este românesc, dar pandemia, "extrem de prost gestionată, ne-a furat toate aceste bucurii".

"De Ziua Națională ar trebui să ne onorăm istoria, eroii și progresul nostru ca națiune. De Ziua Națională ar trebui să ne bucurăm de tot ce este românesc! De bucatele noastre. De tradițiile noastre. De familie și prieteni. Anul acesta, din păcate, această pandemie, extrem de prost gestionată, ne-a furat toate aceste bucurii. Astăzi, de 1 Decembrie, e timpul să ne amintim de curajul înaintașilor noștri de a construi România", a spus Marcel Ciolacu într-un mesaj video postat pe Facebook.


"Curajul lor înseamnă ca azi să continuăm să luptăm pentru ceea ce este corect! Să luptăm pentru ca națiunea noastră să treacă mai repede peste aceste momente dificile! Ca români, suntem chemați să ne apărăm, cu toții, țara din nou! Împreună, să ne apărăm țara de un dușman invizibil, cu care s-au luptat prea puțin și prea haotic până acum. Cu toții, putem îndrepta națiunea noastră în direcția cea bună! Știm cum. Avem soluțiile! Și avem și dorința de a ne uni din nou în jurul unui singur scop. Împreună, putem să ne salvăm ca o națiune puternică!  La mulți ani, români! La mulți ani, România!", a mai scris șeful PSD.