Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, crede că moțiunea de cenzură nu va trece, afirmând că "să strângi semnături e mult mai ușor decât să convingi parlamentari să fie în sală și să voteze".

"Moțiunea NU TRECE! În următoarele zile vom asista cum opoziția formată din CINCI partide se va strădui să treacă o moțiune de cenzură. Ca de obicei, nu au niciun program de guvernare, nici măcar o schiță, un minim proiect în situația (puțin probabilă) în care vor ajunge la guvern. Știe cineva care e propunerea lor de prim-ministru?! NU! Tot ce vor e să dărâme și atât!", a scris Marcel Ciolacu pe pagina lui de Facebook.


Ciolacu mai spune că îi este greu să înțeleagă cum vor decurge întâlnirile între Orban, Barna, Ponta, Tomac și Hunor, "oameni cu viziuni diferite, unii de stânga, alții de dreapta, fără niciun program de guvernare".

"Nu cred că va trece nici acestă moțiune de cenzură. Oricâte perdele de fum vor mai ridica în perioada următoare, un lucru e sigur: să strângi semnături e mult mai ușor decât să convingi parlamentari să fie în sală și să voteze!Îi vedeți, da?! Nu trece!", a conchis social-democratul.