Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a explicat miercuri că poza în care apare alături de Omar Hayssam a fost făcută în urmă cu peste 20 de ani la o vânătoare, susținând că are o "înclinație mare" către porci mistreți, potrivit Agerpres.

Prezent miercuri la o emisiune la postul B1 TV, Ciolacu a fost întrebat despre fotografia, făcută în urmă cu aproximativ 20 de ani și apărută în spațiul public, în care apare alături de sirianul Omar Hayssam.

"Am făcut vreo infracțiune? Era vreun terorist Omar Hayssam? Eu îmi aduc aminte că, atunci, mergea pe avioane cu președinții statului. De ce nu îi sunați de foștii președinți, pe domnul Băsescu? Am explicat acea poză. Am fost la o vânătoare, am fost invitat, ca și domnul Omar Hayssam. Poza este mult mai mare și am fost tăiat doar eu. Întotdeauna la sfârșitul vânătorii se face un tablou cu vânatul și vânătorii. Nu am mai fost la vânătoare de vreo trei ani de zile. În principal, am vânat porci mistreți. Am o înclinație mare către porci, de obicei. Niciodată căprioare, urși. Cu porcii am avut", a spus Ciolacu.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat săptămâna trecută că președintele PSD, Marcel Ciolacu, a devenit "un veritabil telejustițiar" la televiziunile "de casă" ale partidului, dar în urmă cu 20 de ani mergea la vânătoare cu Omar Hayssam - condamnat la 23 de ani de închisoare, "găsit vinovat de terorism și de alte infracțiuni".