Președintele PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că propunerea PNL pentru funcția de premier în persoana lui Florin Cîțu este "o mare bătaie de joc".

"Peneliștii n-au înțeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîțu – groparul economiei românești este o mare mare bătaie de joc!!! Acești inconștienți sunt interesați doar de ciolan, în timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasă absolut deloc de oameni, pentru că altfel ar fi votat propunerea PSD- doctorul Alexandru Rafila", a scris Marcel Ciolacu pe contul lui de Facebook.

Ciolacu acuză liberalii că "tot ce vor este să mai fure în continuare și să mai împrumute câteva zeci de miliarde de euro pentru buzunarele clientelei politice".

Acesta a mai punctat că "PSD nu poate vota niciodată o asemenea rușine de propunere! Iar dacă USR și UDMR o vor face atunci vor fi părtași la această catastrofă națională".


În final, Ciolacu este de părere că ar fi momentul ca "românii să se revolte împotriva celor care vor să le confiște votul".